Ήττα στα play out από τον Πανιώνιο

Ήττα στα play out από τον Πανιώνιο

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στον αγώνα των play out απέναντι στον Πανιώνιο, καθώς γνώρισε την ήττα με 78-70. Η ομάδα μας είχε ηττηθεί δυο φορές από τον Πανιώνιο κατά την Περισσότερα »

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί την εταιρεία FAMILY FOOD, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την προσπάθειά μας με το προϊόν ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ. Περισσότερα »

 

110 χρόνια ένδοξης ιστορίας

Η ιστορία της Ελλάδος συνδυάζεται πάντα με το όνομα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ο σύλλογος μας αύριο κλείνει τα 110 χρόνια ιστορίας στον χώρο του Αθλητισμού και του Πολιτισμού. Ποτέ ο δρόμος της Αρετής δεν ήταν εύκολος από την αρχή της ιστορίας, με αγωνιστικές μάχες, με ήρωες, με αδικίες, με μεγάλους αθλητές-τριες, με Ολυμπιακά μετάλλια, με χιλιάδες διακρίσεις, εκατοντάδες τίτλους, και με τον κόσμο μας πάντα δίπλα.

ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΆ ΗΡΑΚΛΑΡΑ

ΚΑΙ ΣΤΉΡΙΞΗ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΤΑ ΤΜΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Αύριον 29 Νοεμβρίου του 2018, ημέρα των γενεθλίων του Συλλόγου, από τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της «Αποθήκης Γ’» του λιμανιού της πόλης, αθλητές, παράγοντες, βετεράνοι, φίλοι και οπαδοί του Ημίθεου, θα έχουν την ευκαιρία να «βουτήξουν» στο παρελθόν, να θυμηθούν ξανά πως γράφτηκε η πιο όμορφη και «κυανόλευκη» ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Έκθεση φωτογραφίας με ένα παζλ εικόνων που θα συνθέτουν αθλητικές και κοινωνικές δράσεις οι οποίες συνέδεσαν την ιστορία του Ηρακλή με αυτήν της πόλης, βραβεύσεις και προβολές από μεγάλες στιγμές των 110 χρόνων ζωής του συλλόγου, συνεντεύξεις σε ζωντανή μετάδοση σημαντικών προσωπικοτήτων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του iraklis tv, παρουσία αθλητών από όλα τα τμήματα του συλλόγου και συναυλίες είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία της μεγάλης γιορτής του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Μιας γιορτής ανάλογης με την μοναδική εξίσωση που αναγνωρίζουμε: ΗΡΑΚΛΗΣ = ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ = ΗΡΑΚΛΗΣ.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ