Ήττα στα play out από τον Πανιώνιο

Ήττα στα play out από τον Πανιώνιο

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στον αγώνα των play out απέναντι στον Πανιώνιο, καθώς γνώρισε την ήττα με 78-70. Η ομάδα μας είχε ηττηθεί δυο φορές από τον Πανιώνιο κατά την Περισσότερα »

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί την εταιρεία FAMILY FOOD, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την προσπάθειά μας με το προϊόν ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ. Περισσότερα »

 

Πετρίδου: «Να προσφέρω πολλά στην νέα μου ομάδα»

Η Ευαγγελίνα Πετρίδου αναφέρθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του τμήματος μπάσκετ Γυναικών του Ηρακλή μας για τον ερχομό της στην ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση της παίκτριας

»Μετρώντας πολλά χρόνια στα παρκέ, από τα παιδικά μου χρόνια, και ανεβαίνοντας σκαλί σκαλί τις αγωνιστικές βαθμίδες, αισθάνομαι πλέον έτοιμη να παίξω στην ανώτερη βαθμίδα. Η άνοδος του Ηρακλή στην Α1 και η πρόταση που μου έγινε, δείχνοντάς μου εμπιστοσύνη γι’αυτά που μπορώ να προσφέρω, μου δίνει αυτή την ευκαιρία και ευχαριστώ πολύ την Γενική Αρχηγό Λίνα Τραμουντάνη και τον προπονητή Γρηγόρη Κοκκινίδη. Έχω τη διάθεση να δουλέψω σκληρά και πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω πολλά στη νέα μου ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της, συναισθανόμενη τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλες τις συμπαίκτριες μου και στα στελέχη της διοίκησης και πολλές πολλές επιτυχίες.»