Ήττα στα play out από τον Πανιώνιο

Ήττα στα play out από τον Πανιώνιο

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στον αγώνα των play out απέναντι στον Πανιώνιο, καθώς γνώρισε την ήττα με 78-70. Η ομάδα μας είχε ηττηθεί δυο φορές από τον Πανιώνιο κατά την Περισσότερα »

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί την εταιρεία FAMILY FOOD, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την προσπάθειά μας με το προϊόν ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ. Περισσότερα »

 

Δήλωση Λίνας Ταμουντάνη

Η δήλωση της υπεύθυνης του τμήματος μπάσκετ Γυναικών, Λίνα Τραμούντανη

«Έχω φτάσει στα όρια μου, καθώς βρίσκομαι 7 χρόνια στα τμήματα μπάσκετ γυναικών, διότι δεν με βοήθησε κανένας οικονομικά, παρά μόνο ελάχιστοι άνθρωποι. Το θέμα είναι ότι για να κρατηθεί η ομάδα στην Α1, χρειάζεται οικονομική στήριξη, και αυτή την στιγμή εγώ δεν την έχω. Θέλω να κάνω αλλαγές στο ρόστερ, αλλά λόγω της μη οικονομικής βοήθειας, υπάρχει περίπτωση η ομάδα ακόμα και να φύγει από το πρωτάθλημα.

Οι υποσχέσεις και τα λόγια έπαιρναν και έδιναν το καλοκαίρι, αλλά μόλις έρχονταν οι ημερομηνίες τις πράξεις, άπαντες ήταν άφαντοι. Το τμήμα το κρατάω με νύχια και με δόντια τόσα χρόνια, προσφέροντας στον σύλλογο τίτλους, διακρίσεις στα μικρά τμήματα, και πέρσι μια άνοδο που την θέλαμε όλοι μας.  Στεναχωριέμαι να βλέπω τον Ηρακλή μας σε αυτή την θέση, ο Ηρακλής πρέπει να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος, και εγώ θέλω να μείνω στην Α1, αλλά όχι έτσι.

Δεν θέλω να βλέπω έτσι την ομάδα, και αν δεν υπάρξει στήριξη σύντομα, η ομάδα μπορεί να πάει και στο τοπικό».