Ήττα από τον Πανιώνιο

Ήττα από τον Πανιώνιο

Για την προτελευταία αγωνιστική της Α1 γυναικών στο μπάσκετ, ο Ηρακλής, γνώρισε την ήττα, με 56-66 από τον Πανιώνιο. Ηρακλής – Πανιώνιος 56-66 Διαιτητές: Τσουμαχίδης, Δολγύρας Δεκάλεπτα: 10-19, 22-29, 40-45, 56-66 ΗΡΑΚΛΗΣ Περισσότερα »

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΝΑΟ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟΝ ΝΑΟ

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ηρακλή μας αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο εντός έδρας για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Καλούμε όλο τον κόσμο του Ηρακλή στον ΝΑΟ στις 14:00, γιατί η δύναμη μας Περισσότερα »

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί

Η διοίκηση του W.B.C ΗΡΑΚΛΗΣ ευχαριστεί την εταιρεία FAMILY FOOD, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την προσπάθειά μας με το προϊόν ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ. Περισσότερα »

 

Γκοκάκης: Επιβάλλεται να δείξουμε έναν διαφορετικό χαρακτήρα

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Δάφνη την Κυριακή εκτός έδρας στις 16:45.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλή μας, Χρήστος Γκογκάκης αναφέρθηκε για το ερχόμενο παιχνίδι, επισημαίνοντας τα εξής:  «Ξεκινώντας την προετοιμασία μας για τον αγώνα εκτός έδρας με την Δάφνη, ένα πράγμα λέμε σε κάθε προπόνηση,ότι η ομάδα θα πρέπει να δείξει μια διαφορετική νοοτροπία στους επίσημους αγώνες. Σίγουρα είμαστε ένα νεανικό ρόστερ και σε κρίσιμα σημεία πληρώνουμε τα δικά μας λάθη αλλά θα πρέπει η ομάδα να δείξει περισσότερο πάθος και θέληση. Το πρόγραμμα δεν μας βοηθάει παίζοντας ξανά μακρυά από το σπίτι μας αλλά πλέον επιβάλλεται όλοι να δείξουμε έναν διαφορετικό αγωνιστικό χαρακτήρα».