ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Περισσότερα »

Στο final four οι Κορασίδες

Στο final four οι Κορασίδες

Η ομάδα κορασίδων του Ηρακλή επικράτησε του Άρη με 55-57. Το παιχνίδι από την αρχή ήταν ντέρμπι, αλλά ένα ξέσπασμα της ομάδος μας στο τελευταίο δεκάλεπτο, έφερε την νίκη και την είσοδο Περισσότερα »

 

Άνετη επικράτηση επί του Απόλλων Καλαμαριάς

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ηρακλή επικράτησε επί του Απόλλων Καλαμαριάς με 69-40, έχοντας μεγάλο όπλο την πιεστική άμυνα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου μπήκε από την αρχή αποφασιστικά και σοβαρά, πράγμα το οποίο δείχνει και τους 16 πόντους που δέχθηκαν οι κυανόλευκες στο πρώτο ημίχρονο.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε δυνατά χωρίς να αφήσει περιθώρια στην ομάδα του Απόλλων παίζοντας παράλληλα και καλό μπάσκετ,  κάτι που έφερε ακόμα μια νίκη και ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην άνοδο.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Λαμπρόπουλος): Παπαβασιλείου 14(2), Τσουμπερλή 10, Γιαννοπούλου 15(1), Ελευθεριάδου 1, Θωμά 12(3), Τζιότζιου 7, Γιαννούδη 2, Μυγδαλιά 6, Λογδανίδου 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης-Καρακασίδου): Ιγγλέζου 5(1), Αντωνιάδου 7(1), Παλλάνη 8(2), Οικονόμου 4, Ακσεχέρογλου 2, Σιφναίου, Διαμαντίδου 7(1), Καϊμακτσή 2, Παπαϊωάννου 2,

Δεκάλεπτα: 19-7, 40-16, 60-29, 69-40

Διαιτητές: Πλατέλλα-Θρασυβουλίδης